Tehnologie de ultimă generaţie

Mediu de lucru Microsoft .NET 4

Tehnologia Galaxy utilizează Microsoft .NET Framework 4 (compatibil şi cu versiunea .NET 3.5). Folosind posibilităţile avansate oferite de platforma (WPF, WCF, WF, Diagrame), am reuşit să oferim companiilor un mediu de lucru modern, un mecanism rapid de comunicare între sediile locale şi cele de la distanţă, utilizând toate funcţionalitatile companiei.

Flux de lucru

Automatizarea tuturor proceselor companiei prin generarea de fluxuri de lucru de aprobare cu etape, remindere, operaţiuni generate automat, eliminând astfel orice pierdere de timp sau eroare.

Acces Eficient de la Distanţă

A fost optimizat modul în care datele sunt schimbate în timpul accesului de la distanţă la sistem, pentru a asigura cel mai scurt timp de răspuns posibil, indiferent de mediul de comunicare (Linie inchiriată sau ADSL broadband).

Securitate Avansată

Nivele robuste de securitate pentru companie. Control acces, intregritatea datelor, confidenţialitate şi clasificare de securitate pentru accesul de la distanţă, sunt câteva dintre caracteristicile disponibile.

64 bit

În trend cu tehnologiile din hardware din ziua de azi, platforma aplicaţiei este optimizată nu doar pentru sistemul curent de 32-bit dar şi pentru mediile 64-bit, asigurând cel mai bun ROI posibil al investiţiei în infrastructura hardware a companiei dumneavoastră.

Windows® 7

Beneficiaţi de toate caracteristicile Microsoft Windows® 7 prin Galaxy, cum ar fi: widgeturi, pictograme, previzualizari, etc.

Baze de date

Aplicatiile Galaxy pot opera cu cele mai cunoscute baze de date, precum Microsoft® SQL Server® 2008 R2, dar şi Oracle 11gR2.