Despre SingularLogic

SingularLogic este în prezent liderul Soluţiilor Integrate IT şi Software din Grecia. Grupul oferă soluţii integrate în sectorul public şi privat, atât în Grecia cât şi peste hotare, prin trei sectoare de activitate:

  • Sectorul Enterprise administrează studiul, proiectarea şi implementarea soluţiilor integrate IT pentru companiile mari şi companiile din sectorul privat, precum şi marketing-ul şi suportul pentru produsele companiilor internaţionale IT lider de piaţă. Astăzi, sectorul de business deţine un rol dominant la companiile mari cu soluţiile ERP, CRM şi Retail de care dispune.
  • Sectorul Software acţionează pentru dezvoltarea şi oferirea de servicii de produse software de business, venind în întâmpinarea tuturor cerinţelor întreprinderilor mici şi mijlocii. Acest sector deţine prima poziţie printre Furnizorii de Software specializaţi în aplicaţiile comerciale şi financiare.
  • Sectorul Integrator se ocupă cu studiul, proiectarea şi implementarea soluţiilor integrate IT pentru companiile din sectorul public, prin implementarea unui număr masiv de proiecte, contribuind decisiv la actualizarea structurilor şi procedurilor din sectorul serviciilor publice din Grecia.

În acelaşi timp, Grupul SingularLogic are o prezenţă de succes în Europa de Sud-Est, prin filialele din Bulgaria, România şi Cipru, punând bazele unei mari şi substanţiale dezvoltări în această regiune.

Cu un personal bine instruit, un know-how specializat, un portofoliu larg de produse, o bază mare de implementări, o distribuţie şi o reţea de suport dinamică, precum şi cu proiecte majore de IT implementate atât în sectorul privat cât şi în cel public,  SingularLogic, membră a Marfin Investment Group (MIG), reprezintă un partener stabil şi loial care garantează investiţia clienţilor săi.