SingularLogic: noul serviciu myGalaxy view pentru acces la distanţă la informaţii critice ale companiei cu cloud şi mobile computing

SingularLogic prezintă noul serviciu myGalaxy view, care oferă acces de la distanţă la informaţii critice ale companiei prin internet şi orice dispozitiv, cum ar fi smartphone, tabletă, PC şi laptop. Serviciul este oferit gratuit clienţilor SingularLogic care au un Contract activ de versiuni noi pentru aplicaţiile companiei şi se adresează tuturor cadrelor companiei, de la întreprinzător până la vânzători, cadrelor din producţie dar şi fiecărui lucrător care se află frecvent în afara companiei. Mai concret, permite întreprinzătorului modern, de oriunde s-ar afla acesta, să aibă acces şi o imagine integrală a datelor companiei, conferindu-i-se mai multă flexibilitate, un control sporit şi o mai bună organizare.  Informaţiile privesc date cheie privitoare la clienţi şi vânzări, cash flow,  efecte de comerţ, stocuri şi disponibilitatea de materii prime, ş.a.m.d. şi sunt afişate cu ajutorul unei interfeţe utilizator prietenoase în rapoarte, grafice şi hărţi, care sunt create utilizând filtre dinamice. În plus, dă posibilitatea de configurare liberă a rapoartelor, graficelor şi hărţilor oferindu-i în acest fel utilizatorului mai multe opţiuni.  În acelaşi timp, SingularLogic în parteneriat cu Microsoft a dezvoltat myGalaxy view ca pe o aplicaţie WindowsStore pentru dispozitive cu sistem de operare Windows 8.1, permiţând accesul şi execuţia de la distanţă a rapoartelor, graficelor şi hărţilor, care au fost proiectate pentru aplicaţiile SingularLogic, prin intermediul dispozitivelor portabile (laptop, tabletă). Implementarea de bazează pe filosofia de proiectare ModernUI(UserInterface) a Microsoft şi valorifică la maxim facilităţile de touch-screen şi avantajele Windows 8.1, cum ar fi opţiunea de mărime a pictogramei / tile pe ecranul dispozitivului, posibilitatea de stocare a rapoartelor executate şi a setărilor aplicaţiei în cloud, utilizarea comună a acestora cu alte aplicaţii, furnizarea de notificări, ş.a. Simultan, există şi o aplicaţie desktop corespunzătoare, prin care este posibilă administrarea şi îmbogăţirea tuturor datelor care sunt disponibile prin intermediul myGalaxy view în Windows 8.1. Unele dintre caracteristicile de bază ale myGalaxy view , exclusiv pentru dispozitive cu sistem de operare Windowssunt următoarele:

  • Navigare rapidă şi simplă a utilizatorului prin intermediul appnavigationbar din fiecare pagină a aplicaţiei
  • Definire facilă a rapoartelor, a graficelor şi hărţilor cu categorii de favorite (Favorites), cu posibilitatea de diferenţiere a acestora prin culori şi şabloane (patterns)
  • Stocarea rapoartelor în format PDF şi Excel (Saved reports) în serverul de aplicaţii iar apoi, când utilizatorul selectează un raport stocat, descărcarea şi stocarea acestuia în propriul PC, unde este disponibil pentru accesare de pe orice dispozitiv al său.
  • Posibilitatea de înregistrare a erorilor

În fine, merită subliniat faptul că noul serviciu myGalaxyview al SingularLogic funcţionează sub controlul subsistemului de securitate al aplicaţiilor companiei, acordând acces, fiecărui utilizator care face login în aplicaţie, numai la datele la care acesta posedă drepturi de execuţie.